OCRsport.hu
Hírek az OCR világából

Magyar Futósport SE bemutatkozás

0

Elsősorban megszeretném köszönni a lehetőséget, hogy a szövetség oldalán is megjelenhetünk. Egy újonnan alakuló csapatnak és egyesületnek minden fórumot meg kell ragadni arra, hogy a lehető legtöbb fórumon megjelenjen.

Mivel munkánk szorosan kötődik a szövetséghez ezért fogadjátok szeretettel a bemutatkozásunkat!

Nagy és nehéz pillanatok sorai váltakoznak körülöttünk. Folyamatosan fejlődünk, lépkedünk apró léptekkel előre. Az apropó most nem kevesebb, mint összeállt a terep-akadály futó csapatunk, ami 19 versenyzőt számlál.

Célunk az, hogy részt vegyünk minden olyan Magyar versenyen ami a (HOCRA) azaz a Magyar Akadálysport Szövetség égisze alatt ill. támogatásával jön létre. A mi csapatunk olyan „amatőr” sportolókból áll, akik egy profi háttérrel potenciálisan dobogóra esélyesek! De önmagában ez kevés…

Szeretnénk elmondani nektek, hogy bejegyezték az egyesületünket, amit Magyar Futósport Egyesület (MFSE) néven találtok meg.

Egyesületünk célja egyesíteni a Magyar futó sportot és egy olyan biztos hátteret biztosítani, hogy nálunk tényleg csak a munkára a versenyzésre kelljen koncentrálni! Minden szakosztályunk csúcsán a Titánok állnak, a következő részben velük fogtok megismerkedni!

Várunk Titeket szeretettel az egyesületünkbe, már létrehoztuk az oldalt és ezen a két platformon tudunk veletek kommunikálni.

Minden Titán MFSE tag, de nem minden MFSE tag Titán!

Ha szeretnél egy nagyon ambíciózus, profi csapat tagja lenni, esetleg érdekel, hogy hogyan lehetnétek akár Ti is Titánok, itt a helyed itt a helyetek köztünk. Hogyan tudsz hozzánk csatlakozni?

CSATLAKOZÁSI információk a weblapunkon:

https://www.futosport.hu

Titánok:

https://www.facebook.com/titansofhungary/

Egyesület:
https://www.facebook.com/futosport/
Kövessétek be az oldalakat és legyetek részesei az egyesület életének!

Még egyszer köszönjük szépen a lehetőséget, #OCR-re fel!

#HOCRA
#titansofhungary
#MFSE