OCRsport.hu
Hírek az OCR világából

Támogatott magyar mez

A 2022-es évben a Magyarországi OCR Sport Szövetség kiemelt támogatója a Gránit Bank!

A Gránit Bank és egyéb szponzorok jóvoltából magyar válogatott versenyzőink egyedi, az OCR Európabajnokságra elkészítendő mez-szettben tudnak majd versenyezni, megjelenni, egységes nemzeti képet mutatni!

Az ingyenes mez-szett átvételének feltételeit, a jogosultsági kört és a mez átvételével járó kötelezettségeket az alábbiakban találjátok, vagy le is tölthetitek IDE KATTINTVA.

Az ELIT és AGE GROUP átadás-átvételi és kötelezettségvállalási nyilatkozatott pedig IDE KATTINTVA lehet letölteni.

A nadrág bal combján a versenyző egyesületének logója fog szerepelni – ennek a mezre kerülését a Szövetség támogatja, az egyesületek részére ez ingyenes!
A nadrág jobb combjára a versenyző egyéb támogatóinak megnevezése is kerülhet – ennek jelképes, a többeltköltséget fedező 15.000,-Ft-os díja van, amelyet a Szövetség bankszámlájára kell megfizetni. Az ilyen irányú igényeket kérjük, hogy a megadott emailcímeken jelezzétek!

 

Mez-szett méretek próbája

Mérettáblázatért  KATTINTS IDE! A méretek fel is próbálhatóak a következő két helyszínen:

Ziccer – 1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 2-3 (Déli pályaudvartól 300 m), Nyitvatartás: H-P: 10:00-18:00 Szo: 10:00-14:00

A budapesti helyszínen a mez-szett minden darabja próbálható!

Teamsport+Print Kft. – 9024 Győr, Pápai út 2., Nyitvatartás: H-P: 08:00-17:00 Szo: 09:00-12:00

A győri helyszínen a férfi és a női melegítő szett, valamint a futónadrág felpróbálására van lehetőség. A  futómez méretei követik a melegítő méreteket, tehát ha valakinek a melegítőből az S-es jó, akkor a pólóból is jó lesz neki az S-es méret.

Mez_tamogatas (4)