OCRsport.hu
Hírek az OCR világából

Alapfokú edzőképzés

Frissítés! Az edzőképzés sikeresen lezajlott 2023. november 18-19-én. A két napról írt beszámolóért és a helyszínen készült fotókért KATTINTS IDE!

Ahogyan már hírt adtunk róla korábban, 2023-ban három különböző szinten indul edzőképzés OCR sportágban Magyarországon. Itt az alapfokú képzésről találjátok meg a szükséges információkat.

ALAPFOKÚ OCR EDZŐKÉPZÉS

Helyszín:

Budapest (pontos helyszín hamarosan)

Időpont:

2023. november 18. 9:00 – 2023. november 19. 17:00

Facebook esemény:

Friss információkért csatlakozz Facebook eseményünkhöz is:

Milyen feltételeknek kell megfelelnie a jelentkezőknek?

A képzésen való részvétel feltétele: bármilyen, minimum OKJ-s edzői alapképzettség (tehát közép- vagy felsőfokú előképzettség szükséges, lehetsz szakedző, testnevelő, vízilabda edző, spinning oktató, fitness instruktor, stb., BEFEJEZETT tanulmányokra van szükség.)

Fontos, hogy az előképzettségedről szóló okleveled másolatát a jelentkezésed beküldésekor el kell küldened emailben (edzoi@ocrsport.hu) a HOCRA részére, továbbá a HOCRA ajánlása is szükséges, tehát minimális sportági jártasságra is szükség van a jelentkezéshez. A sportági jártassági igazolást emailben (edzoi@ocrsport.hu) kérheted. Ezeket az információkat írd bele a kérvénybe:

– név
– sportágban betöltött szereped (versenyző, edző, egyesületi vezető, stb.)

– versenyzői tapasztalataid (a teljesség igénye nélkül)

– hány éve követed aktívan az OCR sportágat (mióta versenyzel, edzősködsz)?

Ha már 2023 nyarán jelentkeztél és elküldted okleveled másolatát, továbbá kértél sportági jártassági ajánlást, nem kell újra elküldened, de fontos, hogy írj nekünk egy emailt, amelyben hivatkozol a korábbi jelentkezésedre.

Mennyibe kerül? 

Az első tanfolyam ára 90.000 Ft helyett a HOCRA támogatásával 49.000 Ft. (A jelentkezési határidő — 2023.10.31. 23:59 — lezárultát követően az esetleges szabad helyek függvényében lehetséges a részvétel, a vizsga nélküli ár 30.000 Ft.)

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással a szövetség számlájára:
Magyarországi OCR Sport Szövetség
HU08 1010 3881 0426 7400 0100 5007

Milyen ismereteket ad?

A képzés a FISO nemzetközi edzőképzés tananyagára épül, alapfokú OCR elméleti (Sportolói konzultációk / Egészség és biztonság a képzési környezetben (jogi kérdések, elsősegély, anti-dopping) / Edző vagy Coach? Bevezetés a coaching folyamatokba / Az OCR-technika alapelemei, erőnléti edzések alapelvei / Futástechnika és állóképesség / Edzéstervezés) és gyakorlati modult egyaránt tartalmaz. A pontos programot legkésőbb a képzés előtt 48 órával megküldjük a jelentkezők részére.

Mit kapsz, ha elvégezted?

Oklevelet (nem OKJ-st), éves licenszt, mely az alábbi jogosultságokat nyújtja: 

csoportos OCR edzés tartása felnőttek számára AMATŐR SPORTBAN* (AG és open versenyzők.) 

*Sporttörvény szerinti “HIVATÁSOS”, tehát profi (vagy Elite) sportolók és utánpótláskorú versenyzők számára NEM tarthatsz edzéseket.

Hol lesz a képzés?

A pontos helyszínt hamarosan kihirdetjük.

FONTOS!

A képzésen való részvételt ajánljuk minden OCR-ben tevékenykedő edzőnek, attól függetlenül is, hogy folytat-e tanulmányokat az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem 2023 őszén indult 6 féléves OCR egyetemi képzésén.

Meddig tart a jelentkezési határidő?

2023.10.31. 23:59-ig jelentkezhetsz (eddig be kell érkeznie a képzés összegének, illetve eddig az időpontig fel kell töltened a jelentkezéshez csatolandó dokumentumokat is).

Kérdésed van?

Kérünk Benneteket, hogy KIZÁRÓLAG emailben keress minket az edzőképzéssel kapcsolatos kérdéseiddel: edzoi@ocrsport.hu!