OCRsport.hu
Hírek az OCR világából

Alapfokú edzőképzés

Ahogyan már hírt adtunk róla februárban, 2023-ban három különböző szinten indul edzőképzés OCR sportágban Magyarországon. Itt az alapfokú képzésről találjátok meg a szükséges információkat.

ALAPFOKÚ OCR EDZŐKÉPZÉS

Helyszín:

Budapest (pontos helyszín hamarosan)

Időpont:

2023. április 15. 9:00 – 2023. április 16. 17:00

Facebook esemény:

Friss információkért csatlakozz Facebook eseményünkhöz is:

Milyen feltételeknek kell megfelelnie a jelentkezőknek?

A képzésen való részvétel feltétele: bármilyen, minimum OKJ-s edzői alapképzettség (tehát közép- vagy felsőfokú előképzettség szükséges, lehetsz szakedző, testnevelő, vízilabda edző, spinning oktató, fitness instruktor, stb., BEFEJEZETT tanulmányokra van szükség.)

Fontos, hogy az előképzettségedről szóló okleveled másolatát a jelentkezésed beküldésekor el kell küldened emailben (edzoi@ocrsport.hu) a HOCRA részére, továbbá a HOCRA ajánlása is szükséges, tehát minimális sportági jártasságra is szükség van a jelentkezéshez. A sportági jártassági igazolást emailben (edzoi@ocrsport.hu) kérheted. Ezeket az információkat írd bele a kérvénybe:

– név
– sportágban betöltött szereped (versenyző, edző, egyesületi vezető, stb.)

– versenyzői tapasztalataid (a teljesség igénye nélkül)

– hány éve követed aktívan az OCR sportágat (mióta versenyzel, edzősködsz)?

Mennyibe kerül? 

Az első tanfolyam ára 90.000 Ft helyett 70.000 Ft (A jelentkezés lezárultát követően az esetleges szabad helyek függvényében lehetséges a részvétel — vizsga nélküli ára 30.000 Ft.)

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással a szövetség számlájára:
Magyarországi OCR Sport Szövetség
HU08 1010 3881 0426 7400 0100 5007

Milyen ismereteket ad?

A képzés a FISO nemzetközi edzőképzés tananyagára épül, alapfokú OCR elméleti (Sportolói konzultációk / Egészség és biztonság a képzési környezetben (jogi kérdések, elsősegély, anti-dopping) / Edző vagy Coach? Bevezetés a coaching folyamatokba / Az OCR-technika alapelemei, erőnléti edzések alapelvei / Futástechnika és állóképesség / Edzéstervezés) és gyakorlati modult egyaránt tartalmaz. A pontos programot legkésőbb a képzés előtt 48 órával megküldjük a jelentkezők részére.

Mit kapsz, ha elvégezted?

Oklevél (nem OKJ-s), éves licensz, mely az alábbi jogosultságokat nyújtja: 

csoportos OCR edzés tartása felnőttek számára AMATŐR SPORTBAN* (AG és open versenyzők.) 

*Sporttörvény szerinti “HIVATÁSOS”, tehát profi (vagy Elite) sportolók és utánpótláskorú versenyzők számára NEM tarthatsz edzéseket.

Hol lesz a képzés?

A pontos helyszínt hamarosan kihirdetjük.

FONTOS!

A képzésen való részvételt ajánljuk minden OCR-ben tevékenykedő edzőnek attól függetlenül, hogy esetleg jelentkezett-e az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem 2023 őszén induló 6 féléves egyetemi képzésre.

Meddig tart a jelentkezési határidő?

2023.04.12. 23:59-ig jelentkezhetsz (eddig be kell érkeznie a képzés összegének, illetve eddig az időpontig fel kell töltened a jelentkezéshez csatolandó dokumentumokat is).

Kérdésed van?

Kérünk Benneteket, hogy KIZÁRÓLAG emailben keress minket az edzőképzéssel kapcsolatos kérdéseiddel: edzoi@ocrsport.hu!