OCRsport.hu
Hírek az OCR világából

Szövetség érted alakult

Azért, hogy TE és mi mindannyian örömmel sportoljunk. A szövetség várja kérdéseiteket, felvetéseiteket, ötleteiteket, kezdeményezéseteket.
Amiben tudunk segítünk, legyen az terepfutás, akadályfutás, városi terepfutás vagy akár egy verseny megszervezése. Szólj, ha edzéstanácsokra van szükséged, vagy akár konkrét edzőre. Az egészséget és az erőt és az életet képviseljük mindig, mindenhol

Edzések és táborok

Az akadályfutás egy sajátságos sport. Más típusú edzést igényel, mint bármely másik sport. Ennek megfelelő edzésekre, edzőtáborokra, rendezvényekre ad lehetőséget a Szövetség.

Versenyek

Az évek során sok helyszínen sokféle módon szervezünk versenyeket. A bajnokságok között megtalálhatod majd azt, amire a leginkább vágysz.

Hosszútáv és rövidtáv, esetleg ultrahosszú távokat. Lehetsz idős vagy fiatal, lehetsz hölgy vagy úriember a pályák között megtalálod a neked valót. Ha országos bajnok akarsz lenni, arra is lesz lehetőség.Kérdezz és mi válaszolunk.

Nemzetközi kapcsolatok

A Szövetség támogatja, hogy a magyarok megmutassák tehetségüket a külföldi versenyeken.

Ha ezzel kapcsolatos kérdésed van, vagy szeretnél kijutni külföldi versenyekre és ehhez segítségre van szükséged, keres bennünket.