OCRsport.hu
Hírek az OCR világából

Ideiglenes OCR-kártya igénylés az EB-re

Ideiglenes OCR-kártya új belépők részére

A magyar szövetség az OCR EB időtartamára, 2023. június 8-11. napjára ideiglenes OCR-kártyát bocsát ki az alábbi versenyzők részére. Az ideiglenes OCR-kártya díja: 8.000,-Ft.

Kik jogosultak rá?

– OCR-kártya nélkül kvalifikált olyan magyar versenyzők kaphatnak ideiglenes versenyendedélyt a szövetségtől az EB idejére, akik még soha nem rendelkeztek a Szövetség által kiadott OCR kártyával, sem 2022-ben, sem 2021-ben, sem 2020-ban, sem pedig 2019-ben, azaz teljesen új belépők a rendszerbe.

– Szövetséggel nem rendelkező külföldi versenyzők (pl. szlovák versenyzők) kaphatnak ideiglenes versenyengedélyt a szövetségtől, nem szükséges magyar egyesületbe becsatlakozniuk, viszont magyar kvalifikációval kell rendelkezniük.

Ideiglenes OCR-kártyát a versenyzőnek a kvalifikáció megszerzését követően kell igényelnie. A kvalifikáció megszerzése után az ideiglenes OCR-kártya díját a versenyzőnek a Magyarországi OCR Sport Szövetség részére kell átutalnia az igényléskor (az ideiglenes versenyengedély-kérő lap leadásakor) a következő bankszámlaszámra: 10103881-04267400- 01005007 (Utaláskor a közleménybe írjátok be a versenyző nevét és azt, hogy „ideiglenes OCR kártya„.)

Az ideiglenes versenyengedély igénylés határideje 2023. április 30.

Kérjük, hogy a versenyzők az ideiglenes versenyengedély-kérő lapokat az info@ocrsport.hu emailcímre juttassák el másolatban, majd pedig a szövetség elnöksége részére eredetiben is! Postázási cím: OCR Sport Szövetség Budapest, Dózsa György út 53., 1134

Az ideiglenes versenyengedély (OCR kártya)-kérőlap letöltéséért KATTINTS IDE!

Az EB-n történő részvételhez szükséges sportorvosi engedélyt az EB-regisztrációhoz kell csatolnia a versenyzőnek legkésőbb 2023. április 30-ig!