OCRsport.hu
Hírek az OCR világából

Versenyengedély igénylés és kártyadíj

OCR-kártya

A 2023. évben az éves OCR-kártya kiadásának díja 5.000,-Ft / személy. 2023-ban az OCR-kártya díj bajnoki futam nevezési díjat nem tartalmaz.

 Az éves OCR-kártya díját a versenyzőnek a saját egyesülete részére kell átadnia vagy átutalnia az igényléskor (a versenyengedély-kérő lap leadásakor). Versenyengedély igénylés határideje korábban már OCR-kártyával rendelkező egyesületi sportolóknak: 2023. január 31. 

Az egyesületeknek (és nem a versenyzőknek) a Magyarországi OCR Sport Szövetség részére kell átutalniuk az OCR-kártyák kiadásának díját a következő bankszámlaszámra: 10103881-04267400- 01005007.

A sportorvosi engedély a versenyengedély igénylést követően az igényléshez csatolható 2023. február 28-ig tartó póthatáridőn belül. Az OCR-kártya a sportorvosi engedély becsatolásával válik elérhetővé a versenyző számára.

Mind a külföldi, mind pedig OCR-kártya nélkül EB-re kvalifikált magyar versenyzőnek lehetősége, hogy bármikor becsatlakozzon egy magyar szövetségi egyesülethez és elfogadja az egyesület alapszabályát, és részt vegyen a bajnoki futamban lévő versenyeken.

Kérjük, hogy az egyesületek a versenyengedély-kérő lapokat az info@ocrsport.hu emailcímre juttassák el másolatban, majd pedig a szövetség elnöksége részére eredetiben is!

A versenyengedély-kérőlap letöltéséért KATTINTS IDE!

(A versenyengedélykérő lap melléklete a sportorvosi engedély is. A sportorvosi engedéllyel kapcsolatban bővebb információért KATTINTS IDE!)