OCRsport.hu
Hírek az OCR világából

Sajtófigyelő – Terepakadályfutás a Sportime Magazinban

0

A Terepakadályfutó Szövetség (TEFUTSZ) vezetői a tavalyi megalakulás óta azon dolgoznak, hogy minél népszerűbbé tegyék a sportágat itthon.

A nemzetközi szövetséggel (OCR) folyamatosan egyeztetve kialakult a versenyrendszer. A TEFUTSZ megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a médiaszereplésre. A boltok polcain jelenleg is megtalálható Sportime Magazinban is olvashatnak az érdeklődők a terepakadályfutásról.

Részlet a Sportime Magazinban megjelent cikkből:

A Tefutsz (Terepakadályfutó Szövetség) 2018 elejétől hivatalosan is tagja a sportág nemzetközi szervezetének. A FISO (Fédération Internationale de Sport d’Obstacles) vezetősége üdvözölte a magyar kezdeményezést, hogy a sportágat nemcsak tömegsportként, hanem professzionális sportágként is kezelik Magyarországon.

A Magyar Terepakadályfutó Szövetség 2017-ben alakult, a nyár közepén jegyezte be a Budapesti Bíróság. A Szövetség 2018-ban már széles körben és teljes szakmai háttérrel dolgozik a sportág magyar sportolóinak és sporteseményeinek az összefogásán, és a kapcsolatok kiépítésén a nemzetközi szervezetekkel, versenyekkel.

A Sportime Magazinban megjelent anyagot Tóth Viktor írta.